sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Ykkösdokumentti: Rahan mielivalta

Tänään (19.9) tulee YLE TV1-kanavalta klo 21.10 dokumentti Rahan mielivalta (Mind Over Money). Dokumenttia kuvataan seuraavasti:

Taloustieteilijät eivät osanneet ennustaa vuoden 2008 talouden romahdusta. Valtaosa yksilöiden merkittävistä talouspäätöksistä tehdään ilman järkiperusteita. Miksi toimimme näin, miten raha vaikuttaa mieleemme?
Vaikuttaa mielenkiintoiselta, itse tulen ainakin katsomaan! Uusinta tulee lauantaina 25.9 klo 13.30, ja lisäksi dokumentti on nähtävissä YLE Areenassa viikon ajan ensiesityksen jälkeen.

6 kommenttia:

 1. Jaahas.. täytyykin väijyä iltasella Yle Areenasta.

  Vai oliko mistään kotoisin?

  VastaaPoista
 2. Itse kyllä pidin dokumentista, erittäin mielenkiintoisia näkökulmia!

  VastaaPoista
 3. Hei! Täällä olisi edelleen innokkaita lukijoita, jos sinulla vielä kiinnostusta kirjoittamiseen riittää. Vai poistanko bookmarkin? Kiitos kuitenkin tähänastisista jutuista ja tsemiä varallisuuden kartuttamiseen!
  -E

  VastaaPoista
 4. Komppaan anonyymiä edellä - sinulla on erittäin mielenkiintoinen blogi ja hyvät tavoitteet, jotka on samansuuntaisia kuin itselläni. Olisi mielenkiintoista lukea lisää passiivisen sijoittamisen aihepiiristä.

  VastaaPoista
 5. Samaten, löysin vasta nyt tämän blogin, ja lukisin mielelläni kuinka tapahtumat ovat kehittyneet näin kahden vuoden jälkeen. Onko olemassa lisää käytännön vinkkejä jaettavaksi? Onko passiivinen sijoittaminen edelleen mielestäsi paras vaihtoehto laiskalle sijoittajalle?

  VastaaPoista
 6. Pakko vielä lisätä, että tämän blogin ylläpitäminen ja kommentteihin ajatuksella vastaaminen, on ollut erittäin nöyrää ja kiitollista toimintaa. Toivoisin, että tarina ei olisi päättynyt, vaikka ymmärrän, että uudet tuulet eivät välttämättä ole puhaltaneet. :)

  VastaaPoista