keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Sijoittamisstrategiani

Sijoittamisen suhteen minulla on muutama selkeä sääntö, joita pyrin kaikissa tilanteissa seuraamaan.

1. Sijoitan ainoastaan passiivisiin rahastoihin

Miksi sijoittaisin passiivisiin rahastoihin? Enkö halua rahoilleni parasta mahdollista kotia, salkunhoitajaa joka seuraa aktiivisesti markkinoita ja ostaa parhaita osakkeita juuri oikeaan aikaan? En, sillä on erittäin epätodennäköistä että yksi ja sama aktiivirahasto päihittää indeksin vuosi vuoden perään. Lisäksi aktiivirahaston kulut ovat selkeästi korkeammat kuin passiivirahaston; pankin tai rahastoyhtiön pitää saada kunnon korvaus työpanoksesta, ja lisäksi aktiivirahastot yleensä käyvät kauppaa huomattavasti aktiivisemmin kuin passiivirahastot, mikä tietenkin lisää kuluja. Käyttämilläni passiivisilla osakerahastoilla kokonaiskulut ovat noin 0,5% vuodessa, kun taas useimmilla aktiivirahastoilla ne ovat vähintään 2%. Jos oletettu tuotto on noin 8% vuodessa, syövät siis aktiivirahaston kulut neljänneksen tuotoista! Juuri kulujen takia suosin passiivisia rahastoja; tarvitsen erittäin painavat syyt sijoittaakseni aktiiviseen rahastoon.


2. Osakepainon on oltava korkea

Viimeisen sadan vuoden aikana osakkeet ovat tuottaneet parhaiten kaikista sijoitusmuodoista. Osakesijoittamisessa on toki huomattavia riskejä, mutta kuten sijoittamisessa yleensä, riski ja tuotto kulkevat käsi kädessä. Menneet tuotot eivät tietenkään takaa tulevia tuottoja, mutta en näe että olisi olemassa parempiakaan sijoitusvaihtoehtoja kuin osakkeet. Lisäksi osakkeet ja osakerahastot ovat erittäin likvidejä, joten sijoitukset on helppo muuttaa rahaksi milloin tahansa. Pitkällä tähtäimellä eri sijoitusten painotuksella on suurin vaikutus tuottoihin, joten siksi minun kannattaa painottaa osakesijoituksia, sillä ne todennäköisesti tulevat tuottamaan parhaiten. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että salkkuni koostuisi pelkästään osakkeista; korkosijoituksilla on salkkua tasapainottava rooli.


3. Suosin kasvuosuuksia verotussyistä

Suomessa osinkoja verotetaan pääomatulona: rahastoista maksetuista osingoista veroa menee 28%. Rahaston itse ei kuitenkaan tarvitse maksaa osingoista veroja, joten jos osingot sijoitetaan rahastoon uudelleen, verot maksetaan vasta myyntivaiheessa. Tällöin osinkotuotto kasvaa lyhentämättömänä korkoa, ja vaikutus on pitkällä tähtäimellä huomattava. Verrataan 10000 euron sijoitusta saman rahaston tuotto-osuuteen ja kasvuosuuteen. Tässä laskelmassa oletetaan arvonnousuksi 7%, ja lisäksi vielä osinkotuotoksi 3%. Kasvuosuudessa osinkotuotot käytetään suoraan osakeostoihin, joten rahasto tuottaa siis vuodessa 10%. Tuotto-osuudesta saadut osingot verojen jälkeen sijoitetaan takaisin rahastoon, jolloin osinkotuottoa saadaan efektiivisesti (1-0,28)*3% = 2,16%. Tuotto-osuus tuottaa täten vuodessa yhteensä 9,16%. Yksinkertaisuuden vuoksi oletetaan että kuluja ei ole. Kymmenen vuoden sijoitusajalla tulokset ovat seuraavanlaisia:

Kasvuosuuden arvo on kymmenen vuoden jälkeen (1,1)^10*10000 = 25937,43 euroa
Tuotto-osuuden arvo on kymmenen vuoden jälkeen (1,0916)^10*10000 = 24023,44 euroa

Jos osuudet nyt myytäisiin, maksetaan tuotosta 28% veroa, eli veroa menisi

kasvuosuudesta 0,28 * (25937,43 - 10000) = 4462,48 euroa
tuotto-osuudesta 0,28 * (24023,44 - 10000) = 3926,56 euroa

Täten käteen jäisi

kasvuosuudesta 25937,43 - 4462,48 = 21474,95 euroa
tuotto-osuudesta 24023,44 - 3926,56 = 20096,88 euroa

Tuottoeroksi tulee 21474,95 - 20096,88 = 1378,07 euroa, mikä on lähes 14% alkupääomasta!


4. Käytän ajallista hajautusta


Ajallista hajautusta käytän suurimmaksi osaksi käytännön syistä: sijoitan aina osan kuukausituloistani rahastoihin, eikä minulla siten sen suurempia käteisvaroja pääse syntymään. Jos kuitenkin jostain syystä saisin suurehkon summan rahaa, en sijoittaisi kaikkea suoraan osakerahastoihin, vaan vähentäisin riskiä hajauttamalla ostot useaan eri osaan. Tällä tavalla menetän teoriassa pienen osan tuotoista, mutta vähennän sijoituksen volatiliteettiä huomattavasti. Sijoittamalla aina määrätyn summan kuukaudessa estän myös itseäni yrittämästä ajoittaa markkinoita, ja ostan automaattisesti suuremman määrän rahasto-osuuksia kun hinnat ovat alhalla.


5. En menetä yöuniani sijoitusteni takia

Raha ja sijoittaminen ovat vain pieni osa elämääni. Jos jossain vaiheessa huomaan, että sijoituksieni arvonvaihtelu rupeaa vaivaamaan minua päivittäisessä elämässä, aion vähentää riskiä tuottojen kustannuksella. Yöuneni ovat tulevia tuottoja tärkeämpiä. Tästä syystä en siis valitse itselleni kaikkein riskipitoisinta salkkua, vaan ymmärrän että olen pohjimmiltani riskiä karttava, ja en siitä syystä painota kaikkein riskipitoisimpia sijoituksia liikaa.



Lyhyt yhteenveto:

Sijoitan ainoastaan passiivisiin rahastoihin
- Kulut ovat pitkäaikaisessa sijoittamisessa erittäin tärkeässä osassa
Osakepainon on oltava korkea
- Sijoitusallokaatio on tuottoihin eniten vaikuttava asia pitkällä tähtäimellä
Suosin kasvuosuuksia verotussyistä
- Tuottoero on huomattava verrattuna tuotto-osuuksiin
Käytän ajallista hajautusta
- Riskit vähenevät huomattavasti
En menetä yöuniani sijoitusteni takia
- Raha on vain osa elämää


Seuraamalla näitä sääntöjä uskon että sijoitukseni tulevat tuottamaan hyvin. Lisäksi kun nyt olen sääntöni julkaissut, kynnys olla seuraamatta niitä on huomattavasti korkeampi :)

77 kommenttia:

  1. Hyvin kiteytit osinkojen uudelleensijoittamisen edut! Olen ollut laiska enkä ole jaksanut itse tehdä samoja laskuja :) Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta, tervetuloa vuoteen 2021. Voit hakea vain 2%: n korkoista lainaa NOVA GLOBAL FINANCE -yhtiössä aloittaaksesi vuoden.

      Haluatpa antaa elämäntavallesi vauhtia tai sinulla on odottamattomat kustannukset, NOVA GLOBAL FINANCE -laina on kustannustehokas tapa toteuttaa se.

      Nova Global Finances on joustava: voit lainata jopa 10 miljoonaa euroa sopivalla takaisinmaksuaikalla 1-30 vuotta. Tarjoamme kattavan valikoiman henkilökohtaisia ​​lainoja, yrityslainoja, asuntolainoja ja lainojen vakauttamislainoja, jotka voidaan mukauttaa muuttuviin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi 2 prosentin korolla.

      Mitä saat:
       Välitön pääsy varoihisi hyväksynnän jälkeen
      Kilpailukykyiset korot
       Joustavat takaisinmaksuehdot
       Mahdollisuus maksaa lainasi nopeammin (ylimääräiset maksut vähentävät lainan pääomaa)
       Helppo hyväksyntä, jos tarvitset lisävaroja
       Voit hakea lainaa omaan sopivaan paikkaan ja aikaan

      Kuinka hakea:
      Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa! Yritysten tai yksityishenkilöiden, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan lainaa Nova Global Finances -sovelluksesta ja tarvitsevat lisätietoja HAKEMISESTA, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI osoitteeseen (novaglobalfinances@gmail.com) TAI ota yhteyttä herra Elliotiin whatsApp: +31642117819 saadaksesi lisätietoja ja suulliset tiedotukset. Yleiset ehdot.

      Poista
  2. Hyvä suunnitelma! On ihme jollei tätä noudattamalla vaurastu tasaisen varmasti. Onnea matkalle!

    VastaaPoista
  3. http://jlcollinsnh.com/2014/11/12/stocks-part-xxvii-why-i-dont-like-dollar-cost-averaging/

    "By dollar cost averaging you are betting that the market will drop, saving yourself some pain. For any given year the odds of this happening are only ~23%"

    ----

    Kiitos, kasvu vs. Tuotto laskenta.

    VastaaPoista
  4. LAINA TARJOUS!!! Olemme ROBERTO KENNETH LOAN yhtiö tarjoaa sekä pitkän että lyhyen aika välin lainan rahoitusta. Tarjoamme turvallisia ja luottamuksellisia lainoja hyvin alhainen korko on 3% vuodessa, henkilökohtaiset lainat, velan vakauttamista laina, Venture Capital, Business Loan, Corporate lainat, kasvatus laina, asunto laina ja lainat jostain syystä! Olemme luotettu vaihto ehto pankkien rahoitusta, ja meidän haku prosessi on yksinkertainen ja suoraan eteenpäin. Meidän laina vaihtelee $5 000,00 ja $25, 000000,00. (25 000 000 dollaria). Lisä tietoja: Olemme nopeasti tulossa yksityinen, huomaamaton, ja palvelu suuntautunut luoton anto valinta yleisiä lainoja. Olemme yritys kääntyä, kun perinteiset luoton anto lähteet epäonnistuvat. Jos olet kiinnostunut älä epäröi ottaa yhteyttä meihin tietoa alla sähkö postilla: robertokennety@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Hei,

    Tarvitsetko laillista 2 prosentin korkoa?, Dante Paola Osuuskunta auttaa tarjoamaan lainoja yksityishenkilöille ja organisaatioille Laina, Lainamme ovat hyvin vakuutettuja ja suurin turvallisuus on ensisijainen, tarjoamme lainoja, jotka ovat käytettävissä.

    * Henkilökohtaiset lainat (suojattu ja suojaamaton)
    * Lainat (suojattu ja suojaamaton)
    * Yhdistelmälaina
    * Konsolidointilaina ja paljon muuta:

    Jos olet kiinnostunut saadaksesi meille yhteyttä, kun saamme tämän sähköpostiviestin, jotta tapahtuma voidaan jatkaa, voit lähettää sen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

    Parhain terveisin,
    Dante Paola,
    Soita / soita +35677926593
    C.E.O / pääsihteeri.
    Dante Paolan osuuskunta.
    dantecooperativehelp@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Haluatko saada rahoitustukea? Tarjoamme kaikenlaista lainaa, vain 3%. Jos olet kiinnostunut nopeasti Ota yhteyttä: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Haluatko saada rahoitustukea? Tarjoamme kaikenlaista lainaa, vain 3%. Jos olet kiinnostunut nopeasti Ota yhteyttä: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Hyvää päivää

    Tarvitsetko lainaa jokaiseen tarkoitukseen? Oletko taloudellisessa ongelmassa? Bridge Finance on taattu tarjoamalla asiakkaille edullisia korkoja tarjoavia rahoituspalveluita. Lainojamme ovat helppoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan korolla 2% budjettisi. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä heti (adrianbay0008@gmail.com)

    VastaaPoista
  9. Etsitkö hätälainaa? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: saara.kemi@gmail.com tai whatsapp +48732104354

    VastaaPoista
  10. Etsitkö hätälainaa X-masin juhlimiseksi? Jos kyllä, lähetä sähköpostia; saara.kemi@gmail.com / whatsapp +48732104354

    VastaaPoista
  11. Etsitkö hätälainaa X-masin juhlimiseksi? Jos kyllä, lähetä sähköpostia; saara.kemi@gmail.com / whatsapp +48732104354

    VastaaPoista
  12. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Annamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa vilpittömässä mielessä ja korolla 3%. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com / Whatsapp: +48732104354

    VastaaPoista
  13. Good day Sir/Madam,

    This message is to inform you that DR JAMES ERIC LOAN FINANCIER offer all types of L0ANS @ 3% annual rate. Are you in need of financing of any type? Business, Mortgage, Personal etc. Any interested Applicants should get back to US VIA
    EMAIL: financialserviceoffer876@gmail.com
    Whats App +918929509036
    ADVERT TEAM
    SERIOUS INQUIRIES ONLY.

    VastaaPoista
  14. Good day Sir/Madam,

    This message is to inform you that DR JAMES ERIC LOAN FINANCIER offer all types of L0ANS @ 3% annual rate. Are you in need of financing of any type? Business, Mortgage, Personal etc. Any interested Applicants should get back to US VIA
    EMAIL: financialserviceoffer876@gmail.com
    Whats App +918929509036
    ADVERT TEAM
    SERIOUS INQUIRIES ONLY.

    VastaaPoista
  15. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja. Tarvitsetko laillisen, rehellisen, hyvämaineisen ja nopean lainan? Voin auttaa sinua 100-prosenttisesti takauslainoilla, tarjoan 3-prosenttisesti yritys- ja henkilölainoja, rahoitamme myös kaikenlaisia projekteja. Lisätietoja ota yhteyttä meihin: royalbankofscottland170@gmail.com

    Lähetä meille sähköpostia: royalbankofscottland170@gmail.com

    Ystävällisin terveisin
    Herra Scott McCgrath

    VastaaPoista
  16. Hei! kaikille. Olen rouva Elizabeth. Sain lainaani aitolta lainanantajalta @ Credit Union. Jos etsit lainaa, ota yhteyttä heihin. Ne ovat 100-prosenttisesti taattuja maailmanlaajuisesti. Älä tuhlaa aikaa väärennettyjen lainanantajien kanssa. Ota heihin yhteyttä sähköpostitse (Memberscreditunion1948@yandex.com)
    Mikä-sovellusnumero: +16092270390

    Ystävällisin terveisin
    Rouva Elizabeth

    VastaaPoista
  17. Hei! kaikille. Olen rouva Elizabeth. Sain lainaani aitolta lainanantajalta @ Credit Union. Jos etsit lainaa, ota yhteyttä heihin. Ne ovat 100-prosenttisesti taattuja maailmanlaajuisesti. Älä tuhlaa aikaa väärennettyjen lainanantajien kanssa. Ota heihin yhteyttä sähköpostitse (Memberscreditunion1948@yandex.com)
    Mikä-sovellusnumero: +16092270390

    Ystävällisin terveisin
    Rouva Elizabeth

    VastaaPoista
  18. Elämme maailmassa, jossa hyvän ja luotettavan lainanantajan löytäminen on ongelma. Siksi teemme kaikille asiakkaille helpon saada nopeaa lainaa korolla 3%. Valtio tunnustaa meidät ja myöntää lainoja sekä etäisyydeltä että lähistöllä. Ole ensimmäinen, joka hakee kaikenlaista lainaa. Myönnämme lainoja yksityishenkilöille, instituutioille, liikeyhdistyksille ja yrityksille. Olemme nopea dynaaminen ja luotettava. Kiinnostuneet hakijat voivat ottaa meihin yhteyttä tänään sähköpostitse; saara.kemi@gmail.com tai whatsapp: +48732104354

    VastaaPoista
  19. Tarvitsetko kiireellisen lainan velkojen selvittämiseksi vai tarvitsetko pääomalainaa parantaaksesi yritystäsi? Pankit ja muut rahoituslaitokset ovat hylänneet teidät? Tarvitsetko lainan vakauttamista tai asuntolainaa? Älä etsi enää, kun olemme täällä, jotta kaikki taloudelliset ongelmasi olisivat menneisyyteen. Ota yhteyttä sähköpostitse:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tämä on Ocean Finance -kiinnitykset. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2%: n korolla. Valikoima vaihtelee 5 000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  20. Hei,

    Oletko liikemies tai nainen? On aika toteuttaa unelma, olemme sertifioitu luotonantajayritys, tarjoamme matalan korkolainan 3%, yksityishenkilöille ja yrityksille ympäri maailmaa, millä tahansa haluamallasi valuutalla, punta, dollari, euro jne.
    Luottaa meihin jo tänään nopeaan ja taattuun lainaan
    Ota meihin yhteyttä

    Sähköposti: (denniscrouchfinancecompany@gmail.com)

    Viber: +2349025654259

    WhatsApp: https: //wa.me/2349025654259
    tai
    whatsapp: +2349025654259

    VastaaPoista
  21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  22. Hei kaikki!
    Olen Sara, asun tällä hetkellä Tampereella. Olen tällä hetkellä leski kahden lapsen kanssa ja olin maaliskuussa taloudellisessa tilanteessa ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa laskuni. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja useimmat pankit hylkäsivät luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, jumalan ihminen esitteli minua osuuskuntien johtamiin yksityisten lainojen lainanantajaan, joka antoi minulle 80 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja lapseni menestyvät tällä hetkellä hyvin, jos sinun on otettava yhteyttä mihin tahansa yritykseen lainan vakuuttamiseksi ilman vakuuksia, luottotarkistusta, ilman allekirjoittajaa, jolla on vain 2% korko ja parempia takaisinmaksusuunnitelmia ja aikataulua, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen nyt niin onnellinen ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunatkoon häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    Sara

    VastaaPoista
  23. Hei ja tervetuloa Spotlight Global Loan Services -palveluun. Nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös laina-konsultti.

    Tarvitsetko kovaa rahoitusta? Tarvitsetko lainaa eri tarkoituksiin? Jos vastaus on kyllä, suosittelen ottamaan yhteyttä yritykseesi kautta | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | ja sinulla on laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluita ympäri maailmaa.

    Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja monia muita), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan monenlaisia ​​tavoitteita monilla lainatuotteilla.

    Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monien ihmisten on vaikea saada pääomalainaa paikallisista pankeistaan ​​tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämätön vakuus, velan ja tulon suhde, matala luottotulos tai muut syyt.

    Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä ympäri vuorokauden - voit saada lainaa ja suorittaa transaktiosi missä ja milloin tarvitset.

    Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Tiedustelut / kysymykset? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    Perheesi, ystävien ja työtovereiden ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainan.

    Taloudellinen vapaus on sinun käsissäsi!

    VastaaPoista
  24. Do you need a Loan, or you want to refinance your home, pay-off bills, expand your business? look no further we off all kinds of Loan at 3% interest rate per year. if interested, contact us via Email: johnleemill12345@gmail.com



    Thank you for choosing Guarantee Trust Finance.



    Sincerely,

    Mr. John lee

    VastaaPoista
  25. Do you need a Loan, or you want to refinance your home, pay-off bills, expand your business? look no further we off all kinds of Loan at 3% interest rate per year. if interested, contact us via Email: johnleemill12345@gmail.com



    Thank you for choosing Guarantee Trust Finance.



    Sincerely,

    Mr. John lee

    VastaaPoista
  26. Olen niin innoissani, että sain lainan lainanantajalta, joka auttoi minua lainallani. Oli hämmästyttävää, kuinka sain lainan ... Kokeilin toista palvelua, mutta en koskaan voinut saada lainaa tästä palvelusta. Jotkut heistä pyytävät minua täyttämään paljon asiakirjoja, ja lopussa päivä ei lopu hyvin. Mutta olen onnellinen tapaamisen jälkeen Elena Nanon kanssa. Pyysin 22 000 euron lainaani nyt, kun liiketoimintani sujuu hyvin. Toivon, että te kaikki tiedät tämän tänään, koska ne ovat nopeita ja 100% luotettavia. Nyt maksan lainaa, jonka sain yritykseltä Elena Nino, kaikkialla maailmassa. Ota heihin yhteyttä ja älä tuhlaa aikaa lainanantajien kanssa, ota ystävällisesti yhteyttä tähän sähköpostiin: elenanino0007@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Tarvitsetko kiireellisen lainan velkojen selvittämiseksi vai tarvitsetko pääomalainaa parantaaksesi yritystäsi? Pankit ja muut rahoituslaitokset ovat hylänneet teidät? Tarvitsetko lainan vakauttamista tai asuntolainaa? Älä etsi enää, kun olemme täällä, jotta kaikki taloudelliset ongelmasi olisivat menneisyyteen. Ota yhteyttä sähköpostitse:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tämä on Ocean Finance -kiinnitykset. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2%: n korolla. Valikoima vaihtelee 5 000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  28. Sky Wealth laina Yritys, annamme lainoja korolla 0f 3%.

    Hyvää päivää sir / ma am.

    Olemme yksityinen yritys ja tarjoamme lainoja matalalla korolla määritettäessä lainan määrä on välillä 100 miljoonaa lainavarausta 1000 euron laina liiketoiminnan kehittämiseen: etu / liiketoiminnan laajentaminen kilpailukyky.

    (Whatsapp-numero: +79652625435)

    Tarjoamme erilaisia lainoja
    * Henkilökohtaiset lainat (vakuudelliset ja vakuudettomat)
    * Liiketoimintalainat (vakuutetut ja vakuudettomat)
    * Konsolidointilaina

    Ei ennakkomaksuja

    Kiitos, että käytit aikaa tämän ilmoituksen lukemiseen.Lisätietoja ja lisätietoja, lähetä meille sähköpostia tänään

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Rouva Mary Mason.

    VastaaPoista
  29. Tarvitsetko vakuudellisen ja vakuudettoman lainan? Sijoittajalainat? Autolainat? Yrityslainat? Henkilökohtaiset lainat? Kansainväliset lainat. Lähetä meille sähköpostia, jos olet kiinnostunut. Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  30. Hei, nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja tarjoan rahoituspalveluja. Tarvitsetko nopeaa, pitkäaikaista tai lyhytaikaista lainaa, jolla on suhteellisen alhainen korko, jopa 3%? Vaikuttaako talouden vaikeus sinuun? vai onko pankkisi tai muu rahoituslaitoksesi evännyt sinulle lainaa? Tarjoamme turvallisia lainoja.
    Saat lisätietoja lainatarjouksesta lähettämällä minulle pyyntösi sähköpostitse: spotlightglobalservices@gmail.com tai WhatsApp: +4915758108767

    * Etsitkö varoja velkojen maksamiseen?
    * Etsitkö rahoitusta oman yrityksen perustamiseen?
    * Etsitkö lainaa suurten projektien toteuttamiseen?
    * Tarvitsetko lainaa alle 24 tunnissa?
    * Tarvitsetko pikalainaa eri tarkoituksiin?

    Jos vastauksesi on kyllä, voin auttaa sinua.

    * Voin tarjota sinulle lainaa enintään 15 000 000 euroa.
    * Voit valita 1-30 vuoden takaisinmaksettavaksi.
    * Voit valita kuukausittaisen ja vuosittaisen takaisinmaksusuunnitelman välillä.
    * Joustavat lainaehdot.

    Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä minuun tämän sähköpostiosoitteen kautta: | spotlightglobalservices@gmail.com | Tai WhatsApp: +4915758108767

    Sinulla on 100% takuu siitä, että saat lainasi tämän lainatapahtuman lopussa.

    Voit tarkistaa meidät helposti verkkosivustoltamme: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Intohimomme on saada taloudellinen osallisuus laskemaan. Lainamme ja sijoitustuotteemme on suunniteltu tarjoamaan sinulle mukavuutta ja arvoa.

    Spotlight Global Financial Services -palvelun avulla voit jättää hyvästit kaikille finanssikriiseillesi ja vaikeuksillesi, koska olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia

    Lämpimät terveiset
    Claudia Klein

    VastaaPoista
  31. Hyvää päivää

    Tarvitsetko lainaa kaikkiin tarkoituksiin? Onko sinulla taloudellisia ongelmia? Bridge Finance taataan tarjoamalla rahoituspalveluja asiakkaille edullisella korolla. Lainamme ovat yksinkertaisia ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan, jonka korko on 2%, budjettiisi. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä osoitteeseen (adrianbay0008@gmail.com)

    VastaaPoista
  32. Laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma niin monelle asiakkaalle, jolla on taloudellisia tarpeita. Huonot luotot ja vakuudet ovat asia, josta asiakkaat ovat aina huolissaan hakiessaan lainaa lailliselta lainanantajalta. Mutta MIDLAND CREDIT FIRM. On tehnyt tämän eron luotonannossa. Luotonanto-organisaation neuvosto on akkreditoinut MIDLAND CREDIT FIRM -yhtiön antamaan lainoja paikallisille ja kansainvälisille asiakkaille 3 prosentin korolla. Meille on annettu etuoikeus vastata taloudellisiin tarpeisiisi. Luottokysymyksen ei pitäisi estää sinua saamasta tarvitsemaasi lainaa.

    Palvelumme sisältävät seuraavat: -
    * Sijoittajien lainat
    * Velan vakauttaminen
    * Toinen kiinnitys
    * Yrityslainat
    * Henkilökohtaiset lainat
    * Kansainväliset lainat

    Ei sosiaaliturvaa eikä luottotarkistusta, 100% takuu. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille tarkalleen mitä haluat, ja me toteutamme unelmasi varmasti. MIDLAND CREDIT FIRM sanoo KYLLÄ, kun pankkisi sanovat EI. Viimeiseksi rahoitamme pienimuotoisia lainayrityksiä, välittäjiä ja pienimuotoisia rahoituslaitoksia, koska meillä on rajoittamaton pääoma. Lisätietoja lainan hankkimisesta meiltä: Vastaa välittömästi tähän sähköpostiin: midland.credit2@gmail.com

    Yrityksen nimi: MIDLAND CREDIT HOME
    Yrityksen sähköposti: midland.credit2@gmail.com
    Yrityksen NMLS-tunnus: 315276.
    Yrityksen verkkosivusto: midlandcreditonline.com
    Motto: Investoiminen sukupolville.

    VastaaPoista
  33. Hyvää uutta vuotta, tervetuloa vuoteen 2021. Voit hakea vain 2%: n korkoista lainaa NOVA GLOBAL FINANCE -yhtiössä aloittaaksesi vuoden.

    Haluatpa antaa elämäntavallesi vauhtia tai sinulla on odottamattomat kustannukset, NOVA GLOBAL FINANCE -laina on kustannustehokas tapa toteuttaa se.

    Nova Global Finances on joustava: voit lainata jopa 10 miljoonaa euroa sopivalla takaisinmaksuaikalla 1-30 vuotta. Tarjoamme kattavan valikoiman henkilökohtaisia ​​lainoja, yrityslainoja, asuntolainoja ja lainojen vakauttamislainoja, jotka voidaan mukauttaa muuttuviin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi 2 prosentin korolla.

    Mitä saat:
     Välitön pääsy varoihisi hyväksynnän jälkeen
    Kilpailukykyiset korot
     Joustavat takaisinmaksuehdot
     Mahdollisuus maksaa lainasi nopeammin (ylimääräiset maksut vähentävät lainan pääomaa)
     Helppo hyväksyntä, jos tarvitset lisävaroja
     Voit hakea lainaa omaan sopivaan paikkaan ja aikaan

    Kuinka hakea:
    Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa! Yritysten tai yksityishenkilöiden, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan lainaa Nova Global Finances -sovelluksesta ja tarvitsevat lisätietoja HAKEMISESTA, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI osoitteeseen (novaglobalfinances@gmail.com) TAI ota yhteyttä herra Elliotiin whatsApp: +31642117819 saadaksesi lisätietoja ja suulliset tiedotukset. Yleiset ehdot.

    VastaaPoista
  34. Hyvä herra / rouva,

    Tervetuloa Midland Credit Managementiin. Etsitkö yritys-, yritys- tai henkilökohtaista lainaa? Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: liiketoiminnan suunnittelu, kaupallinen ja kehitysrahoitus, kiinteistöt ja asuntolainat, velkojen vakauttamislainat, yrityslainat, yksityiset lainat, asuntojen jälleenrahoitus, hotellilainat, opintolainat jne. Korkomme on niin alhainen kuin 3%.

    Lisätietoja lainan hankkimisesta meiltä: Vastaa välittömästi tähän sähköpostiin: midland.credit2@gmail.com

    Terveiset.
    Midlandin luotonhallinta
    Nimitys: Luotonantaja / sijoittaja.

    Yrityksen sähköposti: midland.credit2@gmail.com
    Yrityksen verkkosivusto: midlandcreditonline.com

    VastaaPoista
  35. Hyvä herra / rouva,

    Tervetuloa Midland Credit Managementiin. Etsitkö yritys-, yritys- tai henkilökohtaista lainaa? Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: liiketoiminnan suunnittelu, kaupallinen ja kehitysrahoitus, kiinteistöt ja kiinnitykset, velan vakauttamislainat, yrityslainat, yksityiset lainat, asuntorahoitus, hotellilainat, opintolainat jne. Korkomme on niinkin alhainen kuin 3%.

    Lisätietoja lainan hankkimisesta meiltä: Vastaa välittömästi tähän sähköpostiin: midland.credit2@gmail.com

    Terveiset.
    Midlandin luotonhallinta
    Nimitys: Luotonantaja / sijoittaja.

    Yrityksen sähköposti: midland.credit2@gmail.com
    Yrityksen verkkosivusto: midlandcreditonline.com

    VastaaPoista
  36. Tervetuloa NORTION LOAN CONSULTANTiin

    Älä enää kärsi itsestäsi saamasta paljon fianacial-instituutioistasi ja vapauta itsesi huijareista. Hanki ilmainen lainasi NORTION LOAN CONSULTANTilta parhaalla hinnalla kaikissa lainansiirtotapahtumissa, se on erittäin HELPPO NOPEA ja TURVALLINEN

    Yhteystiedot:

    Sähköposti: nortionloanconsultant@gmail.com

    Puhelinnumero: +1409 210 4274

    Whatsapp: +14092102 4274 (VAIN TEKSTI)

    Facebook: Nortion-laina

    Instagram: Nortion-lainakonsultti

    Twitter: @nortionloanconsultant

    Parhain terveisin

    VastaaPoista
  37. Tarjoamme lainaa matalalla korolla, 3%. Hae nopeaa ja kätevää lainaa laskujen maksamiseksi ja uuden yrityksen perustamiseksi tai rahoita heidän hankkeitaan uudelleen halvemmalla 3 prosentin korolla. Sinulla on alhainen luottopiste ja sinulla on vaikea hankkia pääomalainaa paikallisilta pankit ja muut rahoituslaitokset? Tässä on tilaisuutesi saada lainaa organisaatioltamme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraaviin tarkoituksiin ja paljon muuta. Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrityksen perustaminen, koulutus, velkojen vakauttaminen, kovat rahalainat. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse saadaksesi nopean välittömän vastauksen.

    Sähköposti: protonloan2020@hotmail.com
    Matkapuhelin / Whatsapp KANADA: +1 (204) 410-2623
    Mobile / Whatsapp UK: +44 (752) 064-7201
    Google Hangout: protonloan2020@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Tarjoamme seuraavia lainoja ihmisille, jotka tarvitsevat taloudellista avustajaa MAAILMASSA, matalalla 3%: n korolla. Toimistomme sijaitsevat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Kanadassa, ja annamme lainaa yksityishenkilöille ja yrityksille kaikkialla maailmassa ensiluokkaisella lainapalkinnolla Merit Award.

    * Bitcoin-lainat.
    * Sijoittajien lainat.
    * Velan vakauttaminen.
    * Asuntolainat.
    * Yrityslainat.
    * Henkilökohtaiset lainat.
    * Kansainväliset lainat.
    * Matkustuslainat.
    * Viisumilainat.

    Jos olet kiinnostunut lainapalveluistamme, ota meihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla.

    Sähköposti: protonloan2020@hotmail.com
    Mobiili / mikä-sovellus KANADA: +1 (204) 410-2623
    Mobile / Whats-app UK: +44 (752) 064-7201
    Google Hangout: protonloan2020@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Hae nopeaa ja kätevää lainaa 3%: n korolla. tarjoamme 24 tunnin verkkopalvelua 4 tunnin lainan toimituspalvelulla. ota meihin yhteyttä tänään lainasi puolesta: sähköposti: protonloan2020@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojesi selvittämiseen vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoimintasi parantamiseksi? Onko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen vakauttamista tai asuntolainaa? Älä etsi enää, koska olemme täällä, jotta kaikista taloudellisista ongelmistasi menneisyyteen. Ota yhteyttä sähköpostitse:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tämä on Ocean Finance -kiinnitykset. Tarjoamme lainaa kiinnostuneille kohtuullisella 2 prosentin korolla. Alue vaihtelee 5000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  41. Sky Wealth laina Yritys, annamme lainoja korolla 0f 3%.

    Hyvää päivää sir / ma am.

    Olemme yksityinen yritys ja tarjoamme lainoja alhaisilla koroilla määritettäessä lainan määrä on välillä 100 miljoonaa lainavarausta 1000 euron laina liiketoiminnan kehittämiseen: etu / liiketoiminnan laajentaminen kilpailukyky.

    (Whatsapp-numero: +79652625435)

    Tarjoamme erilaisia lainoja

    * Henkilökohtaiset lainat (vakuudelliset ja vakuudettomat)
    * Yrityslainat (vakuudelliset ja vakuudettomat)
    * Konsolidointilaina

    Ei ennakkomaksuja

    Kiitos, että käytit aikaa tämän ilmoituksen lukemiseen. Saat lisätietoja ja kyselyitä lähettämällä meille sähköpostia tänään

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Rouva Mary Mason.

    VastaaPoista
  42. Tarvitsetko luottoa? henkilökohtaiset lainat? yrityslainat? joululaina? kiinnitykset? maatalouden ja hankkeiden rahoitus? annamme kaikenlaisia ​​lainoja 2% korolla! Yhteyssähköposti; (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  43. Haluan varauksetta suositella työskentelemään Frank Lainapalveluiden kanssa, jos olet asuntolainan markkinoilla. Olen puhunut monille välittäjille ostaessani asuntolainaa verkossa. Ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen voisin kertoa, että hän on sellainen henkilö, johon voisin luottaa auttaakseni tekemään parhaan päätöksen minulle ja perheelleni. lainan nostaminen 1–30 vuoden sisällä, vakuudella tai ilman, mutta ei luottotarkistusta, ja heidän palvelunsa ovat nopeita, luotettavia ja luotettavia, koska olen testannut ja luottanut niihin toisin kuin muut yritykset. Niiden palveluihin kuuluvat jälleenrahoituslainat, kuorma-autolainat, koulutuslainat, opintolainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, lainojen vakauttamislainat, yrityslainat, vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, asuntolainat, asuntolainat ja ne tarjoavat lainoja erittäin edullisella 2 prosentin korolla. kiinnostuneista henkilöistä tulee ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: k.frankloans@gmail.com. Luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

    Sähköposti: k.frankloans@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Tarjoamme yksityisiä, kaupallisia ja henkilökohtaisia lainoja, joilla on erittäin alhainen vuotuinen korko, jopa 2% takaisinmaksun korolla vuodesta toiseen 15 vuoteen kaikkialla maailmassa. Tarjoamme lainoja 5000–500 000 000 dollaria.

    Lainamme ovat hyvin turvattuina ja korkein turvallisuutemme on prioriteettimme. Menetätkö unta yöllä ja etsit laillista luotonantajaa? Puret nopeasti kynsiäsi? Sen sijaan, että lyödä sitä, ota yhteyttä Richard Bradleyn lainapalveluihin (lainapalvelut), asiantuntijoihin, jotka auttavat pysäyttämään huonot luottohistoriasta lainat, jotta löydettäisiin ratkaisu, jonka mukaan voittaminen on missiomme.

    Asianomaisen henkilön tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse: prudentialfinancialservice01@gmail.com
    Luotonantajan nimi: Richard Bradley.
    Terveiset,
    Herra Richard Bradley.
    Yleinen konsultti.

    VastaaPoista
  45. Tarjoamme seuraavantyyppisiä lainoja ihmisille, jotka tarvitsevat rahoitusavustajaa kaikkialla maailmassa, matalalla 3 prosentin korolla. Toimistomme sijaitsevat Isossa-Britanniassa ja Kanadassa, ja tarjoamme lainaa yksityishenkilöille ja yrityksille kaikkialla maailmassa Credit Merit Award -palkinnolla luotonannossa 2020.

    * Bitcoin-lainat.
    * COVID-19 Releif -apuraha
    * Lainat sijoittajille.
    * Velan vakauttaminen.
    * Asuntolaina.
    * Yrityslainat.
    * Henkilökohtaiset lainat.
    * Kansainväliset lainat.
    * Matkalainat.
    * Viisumilainat.

    Jos olet kiinnostunut lainapalveluistamme, ota meihin yhteyttä ja anna alla olevat tiedot.

    Sähköposti: protonloan2020@hotmail.com
    Mobiili / mikä-sovellus KANADA: +1 (204) 410-2623

    VastaaPoista
  46. Tarjoamme lainaa matalalla korolla, 3%. Hae nopeaa ja kätevää lainaa laskujen maksamiseksi ja uuden yrityksen perustamiseksi tai rahoita heidän hankkeitaan uudelleen halvemmalla 3 prosentin korolla. Sinulla on alhainen luottopiste ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankit ja muut rahoituslaitokset? Tässä on tilaisuutesi saada lainaa organisaatioltamme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraaviin tarkoituksiin ja paljon muuta. Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrityksen perustaminen, koulutus, velkojen vakauttaminen, kovat rahalainat. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse saadaksesi nopean välittömän vastauksen. Sähköposti: protonloan2020@hotmail.com TAI Mobile / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

    VastaaPoista
  47. Hei,

    Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja, jotka vaihtelevat 2 000,00 - 100 000 000,00, olemme luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, ilman luottotarkistuksia ja tarjoamme 100%: n takuun ulkomaisille lainoille tämän siirron aikana.

    Annoimme myös lainan kaikilla valuutoilla 3%: n korolla kaikille lainoille .... Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä yrityksen sähköpostiosoitteen kautta

    Tämä sähköpostiosoite: Jos haluat, ota meihin yhteyttä osoitteessa zekoceanfinance1@gmail.com
    zekoceanfinance@gmail.com



    Terveiset,

    Herra Lanlazar Marcus

    zekoceanfinance@gmail.com
    zekoceanfinance1@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Hei, annamme lainoja kaikenlaisiin tarkoituksiin. Tarjoamme vähimmäismäärästä 5 000,00 - 900 000 ilman vakuuksia ja alhaisella 3%: n korolla. Laina-aika: enintään 25 vuotta tarvitsemastasi lainasummasta riippuen. asiakkaiden tulee olla yli 18-vuotiaita. Tämä lainanapahtuma takaa 100% vakaville asiakkaille. Lisätietoja lainasta saat ottamalla meihin yhteyttä: Sähköposti: creditservice2020@hotmail.com
    Matkapuhelin / WhatsApp: +44752 064 7201

    VastaaPoista
  49. DO YOU NEED A LOAN? patialalegitimate515@gmail.com We give out loans with an affordable interest rate
    of 2% Captain One provide Excellent and Professional Financial Services and we are known and genuine
    money lenders across the globe Our services include the following:
    *Student Loans
    Truck Loan
    Personal Loan
    Debt consolidation loan
    Car Loans
    Business Loan
    Student Loan
    Mortgage Loan
    Refinancing Loan
    Home Loan
    Improvement loan
    Construction Loan
    Looking forward to receive your reply and I will advise you on how to get the fund to your bank account
    and interest rate will also be discuss before both parties will sign the Loan Contract
    Agreement.contact us no matter your location no collateral for more information on how to get started:
    (Whats App) number: +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery

    VastaaPoista


  50. Älä huoli, olemme täällä sinua varten! Tarvitsetko pikalainaa liiketoimintaan tai maksamaan laskuja 2% korolla? Tarjoamme yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamislainaa jne. riippumatta luottotiedoista. Tarjoamme rahoituspalveluja lukuisille asiakkaillemme ympäri maailmaa. Lainamme enimmäiskesto on 1–30 vuotta, lainamme vaihtelee 5 000 eurosta (viisituhatta dollaria) 50 000 000,00 euroon. (Viisikymmentä miljoonaa euroa). Lainaamme myös Yhdysvalloissa dollaria, euroa ja puntaa! Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: +16892107004

    VastaaPoista
  51. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

    VastaaPoista
  52. LAINATARJOUS!!! Olen herra Roberto Kenneth, hyvä maine, rahan laillinen ja hyvämaineinen lainanantaja Lainaan rahaa taloudellista apua tarvitseville. Onko sinulla huono luotto tai tarvitset rahaa laskujen maksamiseen? Haluan käyttää tätä tietovälinettä ilmoittaakseni, että avustan edunsaajaa luotettavasti, koska tarjoan sinulle mielelläni lainaa. Ei luottotarkistusta, 100% taattu. sähköposti: robertokennety@gmail.com

    Huomaa: Tervetuloa vain vakavasti ajatteleviin ihmisiin, koska olemme laillisia ja valmiita rahoittamaan lainoja todellisille ihmisille ja vakaville. Jos haluat palata meille seuraavien tietojen kanssa, jos olet kiinnostunut:

    Koko nimi:
    Maa:
    Osavaltio:
    Puhelin:
    Ikä:
    Lainaksi tarvittava summa:
    Lainan kesto:
    Sukupuoli:
    Työpaikka:
    Kuukausitulot:

    Heti kun olemme saaneet sähköpostisi, lähetämme sinulle lainatarjouksemme menettelyä varten. ota yhteyttä yrityksen sähköpostiosoitteeseen tai whatsappiin:
    Yrityksen sähköposti: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +1(313)636-6776 ..

    VastaaPoista
  53. Hei,
    Olemme hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustettu auttamaan tarpeessa olevia ihmisiä auttaa,kuten taloudellista apua.Joten jos käyt läpi taloudellista apua vaikeuksia tai olet taloudellisessa sotkussa, ja tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen, tai tarvitset lainaa velkasi maksamiseen tai laskujen maksamiseen, hyvän yrityksen perustamiseen tai sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikalliset pankit, ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse danielwallsloancompany@gmail.com, sillä raamattu sanoo:""Luukas 11:10 Jokainen pyytävä saa; joka etsii, se löytää; ja koputtajalle ovi avataan", joten älkää antako tämän tilaisuuden mennä ohitsenne, sillä Jeesus on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Pyydän, että nämä ovat vakavamielisille ja Jumalaa pelkääville ihmisille.

    LAINAHAKULOMAKE TÄYTÄ JA PALAUTTA

    Etunimi:.................
    Sukunimi.................
    Seksi:...................
    Syntymäaika:.............
    Syntymäpaikka:...........
    Siviilisääty:............
    Ammatti:.................
    Kuukausitulot:..........
    Kotiosoite:...........
    Puhelin ei:............
    Kaupunki:..............
    Postinumero.............
    Osavaltio:..............
    Maa:................
    Lainan määrä :.........
    Laina-aika: .............
    Lainan tarkoitus: ........
    Sähköpostiosoite:...........
    Oletko hakenut aiemmin?......

    Sähköposti: (danielwallsloancompany@gmail.com)

    VastaaPoista
  54. Hei, taloudellista apua kaikille!
    Olemme rahoitusrakenne, joka lainaa kiireesti rehellisiä ja vilpittömiä ihmisiä, jotka todella tarvitsevat luottoa hankkeen rahoittamiseen. Onko sinulla kiireellisiä velkoja, haluatko maksaa ammattivarusteista tai ostaa uuden talon tai uuden auton? Autamme sinua 2 %:n nimelliskorolla vuodessa.

    WhatsApp lisätietoja: +1 (689) 210-7004 tai tinvestor53@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Tarvitsetko lainaa alhaisella korolla Onko sinulla huono luotto vai ei? Tarvitsetko rahaa yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko autolainaa? Haluatko lainata talosi uudelleen? Tarvitsetko suurpääomaa suuren yrityksen perustamiseen? ota meihin yhteyttä: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja välillä 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100% ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat, joiden korko on 3 %. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tällä sähköpostilla: (bryanstefanloanfirm@gmail.com)   (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  57. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaaksesi velkojasi tai osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Tai Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihe on 5 000,00 eurosta 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  58. Hyvää päivää,
    Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi, Myönnämme lainoja vähintään 0,2 000,00 dollaria ja enintään 0,200 000,00 dollaria kestävää mukavuutta, 1-15 vuotta erittäin alhaisella 3 prosentin korolla. ovat luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, 100% taatulla lainalla antaa myös (euroa, puntaa ja dollaria) Tarvitsetko suuren pääoman aloittaaksesi yrityksesi tai laajentaaksesi? Oletko menettänyt toivosi ja ajatellut, että ulospääsyä ei ole ja taloudelliset taakkaat säilyvät? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mahdollisen kaupallisen yhteistyön vuoksi: Albertodamian112@gmail.com

    * Kodinparannus
    * Keksijälainat
    * Laina velan vakauttamiseksi
    * Yrityslainat
    * kaupallinen laina?
    * henkilökohtainen laina?
    * ostaa auto?
    * jälleenrahoittaa?
    * asuntolaina?

    Ota meihin yhteyttä jo tänään ja teemme mielellämme kauppaa kanssamme Sähköposti: Albertodamian112@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Todistus vakavasta lainasta, kiitos paljon Logo Mercy
    45 000 laina-avusta, jonka lainasit minulle. minä tulen puhumaan
    palveluistasi läheisilleni, jotka tarvitsevat lainaa tai rahoitusta. olen
    tyytyväinen lainaan, jonka hyväksyt minulle, jos tarvitset lainaa ja aitoa
    laillinen lainanantaja älä epäröi vain ystävällisesti yhteyttä häneen nyt ja hanki omasi
    laina logo_credit@hotmail.com kautta:

    VastaaPoista
  60. Tarvitsetko lainaa? yksityinen laina? Yrityslainat? Joululaina Asuntolaina? Maatalous- ja projektirahoitus? Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja 2% korolla! Yhteyssähköpostiosoite:(dakany.endre@gmail.com)

    Tarvitsetko lainaa?

    VastaaPoista
  61. Tarvitsetko lainaa erittäin alhaisella 2% korolla? tarjoamme asuntolainaa, yrityslainaa, kaikenlaista lainaa Kiinnostuneet, ota yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com) saadaksesi lisätietoja

    VastaaPoista
  62. Lainatarjous ilman protokollaa
    Tarjoamme lainoja 2 000 € - 500 000 000 € valitsemasi takaisinmaksuajan sisällä 2 % korolla. Sähköposti: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? asuntolaina? Maatalous- ja projektirahoitus, PIKALAINA, Tarvitsetko lainaa maksaaksesi velkasi tai maksaaksesi laskusi tai perustaaksesi hyvän yrityksen tai yritykselle? Myönnämme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! yhteyssähköpostiosoite:(accessloanfirm2030@gmail.com)

    Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: accessloanfirm2030@gmail.com

    whatapp: +79258159150

    Huom
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Tarvitsetko lainoja projekteihin, investointeihin, henkilökohtaisiin lainoihin, asuntolainoihin, opintolainoihin, yhdistämislainoihin ja erilaisiin projekteihin? Tarvitsetko luottoa pienen, keskisuuren tai suuren yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa talon tai autolainan rakentamiseen? Tarvitsetko vuokraa ostaaksesi koneen laitteita? Dakany Endre Luotonantaja antaa sinulle kaikki vastauksesi ongelmaan, tarjoamme 2% korkoa, tapahtumamme ovat nopeita, turvallisia ja käteviä. jotka haluavat saada luottoa meiltä, ota meihin yhteyttä (dakany.endre@gmail.com)

    Lainatarjous.

    VastaaPoista
  65. Hyvää päivää,

    Etsitkö kiireellistä ilmaista lainaa? Ota yhteyttä UniCredit Fast Lainan nyt välittömästi
    tapahtuma. Se on nopeasti helppoa ja turvattu.

    YHTEYSTIEDOT:

    Sähköposti: unicreditfastloan@gmail.com

    Puhelin: +17815611941

    Instagram: @unifastloan

    Twitter: UniCredit Fast Laina

    Facebook: UniCredit Fast Laina

    Laina parhaasi.

    VastaaPoista
  66. Tarjoamme edullisen 3 % korkolainan paikallisille ja kansainvälisille lainanottajille. Olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia ja teemme yhteistyötä. annamme pitkäaikaista lainaa enintään 2-50 vuodeksi.

    Tarvitsetko suoraa, helppoa ja edullista lainaa velan maksamiseen, yrityksen perustamiseen tai jostain muusta syystä? Jos näin on, ota meihin yhteyttä lainahakemuksesi kanssa.

    Tämä tarjous on tarkoitettu vakaville ihmisille.

    Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut, sähköpostitse:   easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +13323304179

    Olemme sertifioituja,
    luotettava, luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen.

    Parhain terveisin,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +13323304179

    VastaaPoista
  67. Tarvitsetko hätälainan maksaaksesi velkojasi tai pääomalainan parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko luottojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com) Tarjoamme lainoja kiinnostuneille osapuolille hyväksyttävällä 2% korolla. Vaihe on 2 000,00–100 000 000,00 euroa

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  68. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaiset lainat? Yrityslainat? Asuntolainat? Yrityksen lainat? Maatalouden ja hankkeiden rahoitus? Annamme lainoja 2%: n korolla! Yhteystiedot: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  69. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? asuntolaina? Maatalous- ja projektirahoitus, PIKALAINA. Tarvitsetko lainaa maksaaksesi velkasi, maksaaksesi laskusi tai aloittaaksesi kauniin yrityksen? ? Myönnämme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    VastaaPoista
  70. Hyvät lainanhakijat.

    Onko sinulla taloudellisia vaikeuksia? Haluatko perustaa oman yrityksen? Tämä lainayhtiö perustettiin maailmanlaajuiseksi ihmisoikeusjärjestöksi, jonka ainoana tarkoituksena on auttaa köyhiä ja taloudellisesti ahdingossa olevia ihmisiä. Jos haluat hakea lainaa, ota heihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Vaadittava lainasumma:
    Lainan kesto:
    Matkapuhelinnumero:

    Kiitos ja Jumalan siunausta
    Ingrid

    VastaaPoista
  71. Tarvitsetko hätälainaa? tarjoamme lainoja 2%, tarjoamme velkajärjestelylainoja, yrityslainoja, yksityislainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia lainoja Kodin jälleenrahoituslainat, lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  72. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Myönnämmekö henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Maatalouslainat? Koulutuslainat? Debit Consolidation lainat? Kuorma-autolainat? Autolainat? Hotellilainat? Jälleenrahoittaa lainat? ja lisää koululainoja? Aloituslainat? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    lainatarjous

    VastaaPoista
  73. Tarvitsetko lainaa??? Hae tänään 2% korkoa varten: (dakany.endre@gmail.com) saadaksesi lisätietoja.

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  74. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia ​​lainoja? yrityslaina? kiinnitys? Maatalous- ja projektirahoitus, PIKALAINAT. Tarvitsetko lainaa maksaaksesi velkasi, maksaaksesi laskusi tai perustaaksesi hyvän yrityksen? ? Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja 2% korolla! Sähköpostiosoite: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  75. tarvitsetko lainaa? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: dakany.endre@gmail.com

    Tarvitsetko hätälainaa? Tarjoamme lainoja 2%, tarjoamme velan vakauttamista, yrityslainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, kodin jälleenrahoituslainoja, lisätietoja. Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  76. Tarvitsetko velanhoitolainaa maksaaksesi laskusi? Ota velkasi hallintaan tänään? Yrityslainan jatkotarjous nyt? Tarvitsetko lainaa tilisi takaisinmaksuun? Tarvitsetko lainaa? Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa? Lainoja liiketoiminnan laajentamiseen? Yrityksen perustaminen, koulutus, velkojen yhdistäminen. Kovan rahan luotto. Luottoa mistään? Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 2% lainasta ilman luottotietojen tarkistusta, Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.


    tarvitsetko lainaa? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: dakany.endre@gmail.com


    Tarvitsetko hätälainaa? Tarjoamme lainoja 2%, tarjoamme velan vakauttamista, yrityslainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, kodin jälleenrahoituslainoja, lisätietoja. Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista